الأربعاء، 22 فبراير 2012

طريقة عمل الاسباجيتى بالجمبرى والجرجير مع صوص الكريم

·



يقدم الشيف رمضان عبد الجواد، طريقة عمل المكرونة الاسباجيتى بالجمبرى والجرجير مع صوص الكريمة.
http://img.youm7.com/images/NewsPics/large/s6201120142321.jpg
المقادير:
150 جرام مكرونة أسباجيتى مسلوقة.
60 جرام جمبرى. 
جرجير، صوص كريمة. 
زيت زيتون، ثوم، ملح.
زعتر فريش، فلفل.

الطريقة:

نضع زيت الزيتون فى مقلاة ثم الثوم وبعد دقيقه الجمبرى وبعد 3 دقائق نضع صوص كريمة وملح وفلفل وزعتر ونقطع الجرجير مكعبات صغيرة "مفرومة" وبعد ذلك نضيف المكرونة ونقدمها مع الجبنة بارميزان أو الجبنة الرومى.

0 التعليقات:

المتابعون